Om Sydfyn Style

Sydfyn Style tager hele mediefladen 9. April 2013

Sydfyn Style var egentlig en velkomstfilm til en event i Fremtidsfabrikkens Boost-uddannelsesforløb. Men den sætter Sydfyn på Danmarks kortet for en dag.
Den 10. april tager vores fire dansende borgmestre hele mediefladen – og det er HELE mediefladen. Det er DR1, TV2, TV2Fyn, P3, P4 og Radio24Syv i nyhederne,
debat- og kulturprogrammer men også lokale radiokanaler fra RadioDiablo på Sydfyn til Voice i København.

 

Det er Berlingske, JP, Politiken, BT, Ekstrabladet, Fyns Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Weekendavisen og mange flere både i netaviser på dagen og i de
trykte udgaver dagen efter. Der er masser af debat på Facebook, Twitter og Youtube, hvor der på sidstnævnte hele tiden er 4 gange så mange likes som dislike.
Aller stoltest er jeg dog over vi ramte ATS I politikken!

 

Danmarks ubetinget sjoveste og mest satiriske stribe, lavet af de bedste og skarpeste begavelser.  Læs Politikkens ATS

 

Baggrund

Sydfyn Style er lavet til åbningen af Brand Sydfyn den 9. april 2013.

Eventen er en del af uddannelsesforløbene Boost Sydfyn 1.1 for kreative iværksættere og Boost Sydfyn NU for kommunalt ansatte med erhvervskontakt.
Til Brand Sydfyn arbejder vi videre med det slogan, der blev udviklet under sidste års event FREMSYN + UDSYN = SYDFYN.

 

Ligesom året før skulle borgmestrene have været med til åbningen og have deltaget i branding workshoppene sammen med de kreative iværksættere og kommunale
medarbejdere, men et KL-møde kom på tværs. Vi ville derfor lave en velkomstvideo til eventen, og den skulle have kant og energi for at fungere som start på dagen.
Jeg fik idéen om en omskrivning af Gangnam Style, da Fremsyn, Udsyn og Sydfyn kan arbejdes ind i omkvædet.

 

Vi spurgte borgmestrene, om de var friske på, at træde ud af comfort zonen for iværksætternes skyld og vise, at man skal give noget af sig selv og tro på sit brand.
De sagde ja, fordi de vil iværksætterne og bakker fuldt op om Fremtidsfabrikken – også selv om de tvivlede på, om egne evner inden for sang og dans virkelig kunne inspirere andre.
Se filmen om filmen her

 

Viralt Virak

Sydfyn Style gik viralt med 130.000 visninger på et døgn – uden at være seatet nogen steder overhovedet. De fire borgmestre, Fremtidsfabrikken og mig selv befinder os i en sand mediestorm.
Det er fantastisk – også selv om filmen både skaber jubel og forargelse. 280.000 klik bliver det til inden filmen tages ned fra You Tube af PSY’s pladeselskab.

 

Sydfyn Style bliver pillet af og Mads Kjær strækker hånden ud

Mange andre før os har brugt musikken men Fremtidsfabrikken havde ikke på forhånd fået rettighederne til at bruge musikken og sætte ny lyrik til.

 

Fremtidsfabrikken har efterfølgende forgæves forsøgt at få et forlig med Universal A/S, Universal AB og SonyATW. Det er desværre ikke lykkedes endnu.
Både jeg selv og fremtidsfabrikken er meget glade for Mads Kjærs tilbud om at betale 60.000 kr. til et eventuelt forlig mellem Fremtidsfabrikken og Universal.
Her kan man virkelig tale om en sand iværksætter med store armbevægelser og sans for god kommunikation. Se – det er ren Sydfyn Style!